Polistiren extrudat 2cm


  • Preturi in functie de necesarul clientului
  • (Pretul contine TVA. Pretul nu include transportul)
  • Disponibilitate:2-3 Days
  • Producator: Briotherm
  • Cod produs: SOCOS00034


Descriere Polistiren extrudat 2cm

Polistiren extrudat este un termoizolant realizat din spuma rigida de polistiren extrudat (XPS), prelucrat sub forma de panouri dure.

Principalele avantaje sunt:  nivelul ridicat de izolare termica, rezistenta la compresiune si umezeala, la apa, polistiren extrudat igienic, cu o greutate mica, fiind usor de instalat si ignifug. Polistirenul extrudat nu mucegaieste fiind astfel folosit atat in sectorul rezidential cat si cel industrial.

Caracteristici polistiren extrudat:
Izolatie: structura celulara inchisa ce ofera o conductivitate termica scazuta si o izolatie ridicata.
Rezistenta mecanica mare fiind usor de manipulat
Hidrofobic: Gradul de absorbtie a apei este aproape zero. Polistirenul are o rezistenta la vapori superioara fata de EPS la apa.
 Greutate foarte mica  •Â ÃƒÂƒÃ‚‚   Rezistenta chimica la acizi, baze, vopsele pe baza de apa si apos, alcool si vopsele pe baza de alcool, sare si apa de mare, ciment si mortar.
Polistirenul extrudat este rot-proof, non-coroziv.
Nu se recomanda utilizarea unei temperaturi de peste 75 ° C.
Contine un agent de ignifugare insa nu ar trebui sa fie expus la flacara deschisa sau surse de aprindere.
Expunerea prelungita la razele ultraviolete ale soarelui poate provoca decolorarea suprafetei si de pulverizare de suprafata.
Polistirenul extrudat este aproape insensibil la umiditate si are o rezistenta la compresiune ridicata si fluaj (deformare lenta sau pierderea ireversibila in grosime) aceste caracteristici il face absolute indispensabil de utilizat in pentru aplicatii care necesita o rezistenta mecanica mare si foarte mare sau pentru aplicatii care necesita un comportament special fata de apa pe termen lung (pardoseli industriale, terase circulabile, acoperisuri verzi, acoperisuri inversate).

14.50mp/bax. 

14.50mp/bax

Specificatii Polistiren extrudat 2cm

Unitate de masura bax