Livrare

SOCOS CONSTRUCT livreaza oriunde in tara, celor care efectueaza o comanda telefonic sau online. Asiguram transport gratuit in Bucuresti in functie de zona si cantitatea comandata! Pentru a nu pierde timp esential, adresa de livrare din cadrul formularului de comanda, sa fie corecta (judet, oras, strada, numar, apartament, telefon). 

Transportul in afara Bucurestiului se poate efectua la cerere, pe baza unui tarif stabilit in momentul confirmarii comenzii de care reprezentantul SOCOS CONSTRUCT.

Produsele comercializate de Socos Construct sunt in ambalajul original al producatorului, fiind asigurate pana la livrare. 

Conditii de returnare

Produsele achizitionate pot fi returnate in termen de maxim 14 de zile daca acestea sunt in starea in care au fost livrate (ambalajul original, toate accesoriile si documentele insotitoare - factura, certificat de garantie, fara urme de utilizare, nedeteriorat). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre cumparator. Site-ul functioneaza conform prevederilor legale ale Statului Roman. Conform legislatiei romanesti in vigoare, renuntarea la cumparare prin denuntarea unilaterala a contractului este aplicabila doar consumatorilor clienti persoane fizice (OG 130/2000 Art 2 (1) lit. b). Produsele care prezinta semne de lovituri, modificari fizice, zgarieturi, socuri, urme de folosire, nu se accepta pentru returnare.