Membrana Festa 4kg


  • 113,00 RON
  • (Pretul contine TVA)
  • Cod produs: SOCOS00077


Descriere Membrana Festa 4kg

Membrana FESTA este o gama de membrane pe baza de bitum distilat modificat cu polimeri plastomeri (APP), avand o armatura compozita. Aceasta armatura este fie din impaslitura de poliester (P) armata cu o retea de fibre de sticla rasucite, fie din impaslitura de fibra de sticla (V) armata longitudinal. Compozitia modificata a membranei ofera proprietati excelente impotriva imbatranirii, elasticitate, flexibilitate la rece, durabilitate.

Membranele FESTA au proprietati mecanice deosebite datorita naturii poliesterice a armaturii. Membranele FESTA ofera o foarte buna stabilitate dimensionala, fiind folosite ca strat de baza sau strat final in lucrarile bi- sau multistrat (V +PA sau P+ VA). Membranele FESTA se livreaza cu finisaj superior de granule minerale. Acest finisaj are rolul de a proteja membrana de razele UV conferind totodata si un aspect estetic aplicatiei. Membranele FESTA sunt fabricate cu finisaj de nisip pe fata superioara. Partea inferioara a membranelor FESTA este protejata cu o folie de polietilena termofuzibila care previne lipirea materialului cand este rulat si se topeste in timpul termosudarii cu flacara.

Temperatura corespunzatoare aplicarii se poate controla, urmarind disparitia marcajului stantat in relief (gofratura) de pe suprafata de asezare a membranei. Domenii de utilizare: lucrari de complexitate usoara, acoperisuri plane sau curbate pe structura de beton etc.

10 mp/rola. 

FISA TEHNICA

Specificatii Membrana Festa 4kg

Unitate de masura rola