Membrana artec 5 V 3kg/mp


  • 95,00 RON
  • (Pretul contine TVA)
  • Cod produs: SOCOS00075


Descriere Membrana artec 5 V 3kg/mp

Membrana ARTEC 5 este o gama de membrane pe baza de bitum distilat modificat cu polimeri plastomeri (APP), avand o armatura compozita, formata din impaslitura de poliester (P) armata cu fibre de sticla rasucite dispuse longitudinal sau in retea, respectiv o impaslitura de fibra de sticla armata longitudinal (V).

Compozitia modificata a membranei ofera proprietati excelente impotriva imbatranirii, elasticitate, flexibilitate la rece, durabilitate. Membranele ARTEC 5 au proprietati mecanice deosebite datorita naturii poliesterice a armaturii si a retelei de armare a acesteia. Membranele ARTEC 5 ofera o foarte buna stabilitate dimensionala, fiind folosita ca strat de baza sau strat final in lucrarile bi- sau multistrat. Membranele ARTEC se livreaza cu finisaj superior de granule minerale. Acest finisaj are rolul de a proteja membrana de razele UV conferind totodata si un aspect estetic aplicatiei. Membrana este prevazuta cu margine de suprapunere laterala de 10 cm.

Membranele ARTEC 5 sunt fabricate cu finisaj de nisip pe fata superioara. Partea inferioara a membranelor ARTEC 5 este protejata cu o folie de polietilena termofuzibila care previne lipirea materialului cand este rulat si se topeste in timpul termosudarii cu flacara. Temperatura corespunzatoare aplicarii se poate controla, urmarind disparitia marcajului stantat in relief (gofratura) de pe suprafata de asezare a membranei. Incalzirea membranei peste temperatura de topire optima poate provoca modificari in structura materialului.

Se utilizeaza in lucrari de complexitate usoara, acoperisuri plane pe structura de beton, fundatii etc. Membranele ARTEC 5 cu finisaj nisip pot fi folosite ca prim strat drept bariera de vapori.

10 mp/rola

FISA TEHNICA

FISA TEHNICA

Specificatii Membrana artec 5 V 3kg/mp

Unitate de masura rola